Prens Hanry ve Oprah Winfrey’in beraber sunduğu ‘’Görmediğin Ben’’ programının ilk bölüm konuğu dünyaca ünlü pop star Lady Gaga oldu.
Hayatından kesitler anlatan pop yıldızı, tecavüze uğradığını anlattı. Lady Gaga ağlayarak yaşadıklarını anlattı.
Şarkıcı Gaga 19 yaşında iken ünlü bir yapımcı tarafından aylarca tecavüze uğradığını ve bu tecavüz dolayısıyla hamile kaldığını belirten sanatçı yaşadıklarına şöyle devam etti ''19 yaşındaydım ve sektörün içindeydim. Bir yapımcı bana 'Kıyafetlerini çıkar' dedi. 'Hayır' dedim fakat tehdit ve şantajlarına devam etti. Aylarca o stüdyonun içinde kilitli bir şekilde istismara uğradım. Aylarca aynı kişi tarafından tecavüze uğramaktan daha acı olan ise Sürekli kustuğum ve rahatsız olduğum için hamile hâlimde beni ailemin evinin yolunda bıraktı, kendi vücudumu hissedemiyordum. Önce tam anlamıyla acı hissettim, sonra uyuştum. Sonra haftalarca hasta oldum. Anladım ki yaşadığım acı, o kişinin beni kustuğum ve hasta olduğum için hamile bir şekilde ailemin evinin yolundaki bir köşede bıraktığı acıyla aynıydı " ifadelerini kullandı.
Müzik yapımcısının ismini vermek istemediğini söyleyen sanatçı ‘’ Ben bu insanla asla karşı karşıya gelmek istemiyorum. Sistem çok istismarcı ve tehlikeli" dedi.