Modacı Gülşah Saraçoğlu ile bir dargın bir barışık ilişki sürdüren Gökhan Göz'ün Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

Saraçoğlu, 'Konuşursam insan içine çıkamazlar' diyerek ayrılıklaırnın nedeninin "yasak aşk" olduığunu söylemişti. Gök'ün "yasak aşk" yaşadığı kadının ise Berdan Mardinin'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu savunulmuştu.

Konuya ilişkin sosyal paylaşım sayfasından açıklamada bulunan Yelliler, "Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur" ifadelerini kullanarak şu açıklamada bulundu:

"Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekte idi. Bu doğrultuda kendisi hakkında yapılan çirkin ifadelerin haksız olduğunu, hem kendisinin hem de ailesinin Türkiye'de saygın kişilerden olduğunu belirtmek isterim. Nitekim silahlı saldırıya maruz kaldıktan sonra kendisinden yardım istemem neticesinde; Gökhan Bey merhametli ve vicdan sahibi bir kişiden beklenebileceği gibi bu süreçte destekte bulunmuştur" 

"Yaşanılanlar sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumu, bu olaylarla daha fazla anılmak istemediğimi ve bu açıklamanın konu hakkında yaptığım son açıklama olduğunu belirtirim."

FATOŞ YELLİLER'DEN YENİ AÇIKLAMA: ÖZÜR DİLİYORUM

Yelliler videoda yayınladığı yeni mesajında şu ifadeleri kullandı: Yelliler, "Neden böyle bir açıklama yaptığıma dair çok sayıda mesaj aldım. Bu açıklamayı yapmak zorundaydım çünkü olaylar böyle gelişti. Dolayısıyla ben dediğim gibi bir boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı. Bunlara ben sebep olduğum için çok üzgünüm. O yüzden kendisinden ve ailesinden özür diliyorum. Bu konuyla ilgili yapacağım bu son açıklama. Herkesten anlayış bekliyorum. Bu süreçte de ailemin yanında, Fransa'ya dönmeye karar verdim."

GÖKHAN GÖZ'DEN FATOŞ YELLİLER'E: MEZHEPSİZ

Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'in özür videosuna yönelik yanıtındai "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhebsizdir."

MARDİNİ'DEN YANIT GECİKMEDİ

Berdan Mardini, olayla ilgili sosyal medya paylaşımında yaptığı açıklamada, "Herkes fıtratına uygun kişilerle olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz." dedi.