Eski televizyon sunucusu Reha Muhtar, alkollü olduğu sırada düşerek ağır yaralandı.  Hastaneye kaldırılan Muhtar, yoğun bakımda entübe edildi.

Olayın ardından Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı video paylaşımında; şarkıcı Nilüfer ile Muhtar'ın evlat edindiği kızları Ayşe Nazlı tarafından oğlu Poyraz'ın alıkonulduğunu iddia etti. Uğur'un Muhtar ile evliliğinden olma 15 yaşındaki oğlu Poyraz'ın, şarkıcı Nilüfer ve Ayşe Nazlı tarafından rehin alındığı iddia edildi. Şu an için detaylar belirsizliğini korurken, yetkililer her iki olayla ilgili de kapsamlı bir soruşturma yürütüyor.

Reha Muhtar'ın sağlık durumu merak konusu iken Deniz Uğur ile evlilikleri sırasında doğan oğulları Poyraz'ın durumu hakkındaki belirsizlik ise muammasını koruyor. 

Muhtar'ın avukatından Deniz Uğur'a tepki

Poyraz hala annesine teslim edilmezken Reha Muhtar'ın avukatından Deniz Uğur'a ağır ithamlar içeren bir açıklama geldi. Avukat, "Poyraz annesinin yanında kalmak istemediğini daha önce de defaatle resmi makamlar önünde beyan etmiştir. Bu süreçte dahi annesinin yanına gitmek istemediğini beyan etmektedir" derken şöyle devam etti: ""Hal böyle iken ortada sağlık sorunuyla ilgili insani bir durum varken bu durumu ve çocuğun psikolojisini hiçe sayarak kamuoyunu manipüle etmek suretiyle durumdan yararlanmaya çalışmak hiçbir şeyle bağdaşmaz" 

Deniz Uğur'dan şarkıcı Nilüfer ile evlatlık kızı Ayşe Nazlı'ya sert tepki

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, X patformundan yayınladığı video yayınında; Reha Muhtar'ın yere düşmesinin ardından entübe edildiğini sabah saatlerinde öğrendiğini, hemen oğlu Poyraz'a ulaşmak için girişimlerde bulunduğunu ancak hiçbir yetkileri olmadığı halde şarkıcı Nilüfer ile evlatlık edindiği kızı Ayşe Nazlı tarafından oğlu Poyraz'ın rehin alınarak kendisine gösterilmediğini söyledi.

Uğur, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Nilüfer ve Ayşe Nazlı ! Bana oğlumu teslim edeceksiniz. Oğlumun, devletin psikologlarıyla konuşması gerekirken niye sizin yanınızda? Travma geçirmiş olan çocuğu manipüle ettiyseniz, psikolojisi bozuksa veya bana gelmek istemiyorsa devlet korumasında tutulur. Ben size niye güveneyim? Kanun bu! Siz kimsiniz?! Bu cesareti nereden alıyorsunuz???" ifadelerini kullandı.

Uğur açıklamasında, velayeti babası Reha Muhtar'da olan oğlu Poyraz'ı kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

 

Sivil Düşünce