İbrahim Tatlıses'in en büyük oğlu Ahmet Tatlıses, Esra Dermancıoğlu'nun katıldığı programda, "Bir erkeğin beni aldatması sorun değil" sözlerine yanıt olarak  "Kafa yanık bunlarda. Böyle diyerek İslamiyet'e dokunmaya çalışıyorlar" diyerek tepki gösterdi.

Rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde öldürülerek oyundan çıkarılan Dermancıoğlu'nun  adı şimdilerde Murat Balcı ile anılıyor.

Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın You Tube kanalında yayınlanan programında marjinal açıklamalarda bulunan oyuncu, "Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Asla ve bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadın birbirini aldatma konusun asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir" dedi.

Tatlıses, paylaşım ağı İnstagram'da yaptığı açıklamada, hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren Tatlıses "Kafa yanık bunlar böyle böyle konuşarak İslamiyet'e dokunmaya çalışıyorlar! Tabi İslamiyet uzak olduğu İçin kendilerinden yazık bunlardan az var ama çok gözümüze gözümüze sokuluyor. Anladık en marjinal sizsiniz" dedi.